22 Οκτωβρίου 2015

«3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»

Από τις σημαντικότερες πολιτιστικές παραγωγές της Α.Μ.Κ.Ε «Παραμεθόριος Δράση» είναι το «Φεστιβάλ των Συνόρων». Το «Φεστιβάλ των Συνόρων» είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός ο οποίος έχει πραγματοποιηθεί δύο συνεχόμενες χρονιές στην έδρα της «Παραμεθορίου  Δράσης», το Αγαθονήσι Δωδεκανήσων.
Πρόκειται για ένα τριήμερο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων παραστατικών τεχνών (μουσική, τραγούδι,χορός,θέατρο) στις οποίες συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες.
Φέτος το «3ο Φεστιβάλ των Συνόρων» διοργανώνεται το διήμερο 23-24 Οκτωβρίου 2015  στο Αγαθονήσι και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με έναν περισσότερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα φιλοξενώντας τις εξής...

...δραστηριότητες: Παρασκευή 23-10-2015: ΗΜΕΡΙΔΑ (Ο Πολιτισμός στο Αγαθονήσι-το σήμερα και το αύριο), Σάββατο 24-10 2015: «Παραλογές» (μουσική εκδήλωση - αφιέρωμα στα αριστουργήματα της ελληνικής δημώδους ποίησης) σε μουσική επιμέλεια του Γιώργου Κωτσίνη και ορχήστρα καταξιωμένων Ελλήνων μουσικών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ έχει ο μουσικός Μανώλης Κόττορος. Την διοργάνωση έχει η Α.Μ.Κ.Ε «Παραμεθόριος Δράση» με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού) και με την υποστήριξη  του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγαθονησίου «Υετούσα».